Bergen er naturskønt og en moderne by i udvikling. Derfor er Bergen helt ideel for børnefamilier og barnlige sjæle. Der er massere at give sig til i Bergen med børn.

Vi har samlet 3 børnevenlige seværdigheder i Bergen:

  1. Fløyen: Alle der har besøgt Bergen har også besøgt de omsluttende bjerge, der pryder Bergen. Tag Fløyen – den norske kabelbarne – fra midtbyen og oplev en natur man sjældent oplever i Danmark. På toppen finder i en stor legeplads, der tilgodeser de helt små og de større børn i Bergen. Nyd udsigten med en kop kaffe fra cafeen – den er fuldstændig fantastisk. Gå i længere ind i skoven kan i besøge den lokale sø og samt de mange aktivitetsbaner.
  2. Bergen med børn
  3. Badelandet Vannkanten ligger et lille stykke fra centrum, ca. 25 min med bussen. Det er dog turen værd. Både fordi udsigten fra bussen er helt fænomenal, men badelandet er faktisk også ganske sjov for børnene. Der er rutchebaner for enhver smag. Jeg vil vove at påstå, at i kan bruge mange timer på at bruge de 5 forskellige rutchebaner, den ene går udenfor i et opvarmet bassin. For de mindste er der opvarmet børnebassin. Har man mere energi efter et par timer i badelandet, så kan i enten tage på shoppetur i det store shoppingcenter lige overfor, eller tur fordi Iskanten, hvor i kan stå på skøjter og spille Curling.
  4. Bergens akvarie  kan i se på pingviner, søløver, aber og krokodiller. Det er et lille hyggeligt akvarium, i de kan sikkert findes større i Danmark. Men, der er noget ganske unikt over Bergens akvarium. Om det er fordi de har gjort så meget ud af fortællingen bag akvariummet, eller om det er deres store fokus på miljø, kan jeg ikke bestemme mig for. Tanken, om at alt indtægt fra billetterne går direkte til dyrene og vedligeholdelse, synes jeg er rigtig god. Da vi besøgte Bergen ville vi meget gerne støtte det projekt, så dyrene har det godt der.

    dav

Bergen med børn er skønt og kan uden tvivl anbefales! Kan du heller ikke få nok af Norge? Så læs vores anbefalinger til Oslo her.