Når det gælder en lækker Prenzlauer Berg frokost, så gå en tur på Weinbergsweg. Der fandt vi de fleste frokoststeder i Prenzlaur Berg. Der ligger cafeer og frokost- og spisestederne på rad og række. Vi har udvalgte fire steder, som vi vil anbefale alle at besøge, når man alligevel er i Prenzlaur Berg og på udkig efter frokost. To af stederne er placeret på Weinsbergsweg, mens de andre to ligger på Dunkerstrasse – mod børnemuseet. Her er følgende steder vi vil anbefale, når i er på udkig efter Prenzlaur Berg frokost:

  • Superfoods & Organic liquids, kaffe og smoothiebowls (Weinbergsweg)
  • Wild & Raw, salat/sushibowl (Weinbergsweg)
  • Bramibal’s Donut, veganske donuts og havrekaffe. (Dunkerstrasse)
  • Maria Bonuta, Mexicansk (Dunkerstrasse)

Økologiske råvarer ved Superfoods & Organic liquids

Her finder i en meget, meget sund frokost i Prenzlauer Berg. Råvarene er virkelig gode, og vi købte faktisk en rugbrødssandwich med avocado og mozzarella. Kaffen er også værd at anbefale, og jeg tror, at vi næste gang vil prøve deres lækre smoothiebowls. Se blot nedenfor:

Stedet er meget hipt, som de unge siger. Og, musikken er naturligvis meget høj. Det skal man lige overveje inden, man slår et smut forbi.

Lækre pokébowls hos Wild & Raw

Lige overfor finder i Wild & Raw. Det er en smule dyrt, men stadig meget billigere end Danmark. Råvarerne er helt i top og i sindsygt god kvalitet. Det smitter af på smagen, og det er noget nær den bedste sushibowle (salat) jeg har fået. Når i leder efter en Prenzlauer Berg frokost, så skal i prøve en pokébowle herfra. Jeg fik en bowle med laks og Lasse en med tun. Begge var virkelig gode.

Bramibal’s Donut – veganske donuts i Berlin

Hold nu helt op. Da vi besøgte Berlin, besøgte vi denne donutsshop hele to gange på de to dage, vi var der. Jeg ved godt, at det ikke er en frokost, men når man har ferie, så fortjener man sådan en lille dessert-frokost. Alt de forhandler er vegansk – også cappuccinoen. Det er dog slet ikke til at smage, selv kaffen med mælk smager af helt almindelig kaffe med mælk. De tilbyder et væld af donuts, og det helt store problem er altså at vælge. Så min anbefaling er naturligvis at købe et par stykker til dagen, når i nu alligevel er der 🙂 Selv mændene var vilde med stedet, trods de lyserøde farver indretningen bar præg af.

Donuts i berlin

Maria Bonuta – ægte mexicansk mad

Du tror, at du har prøve mexicansk mad. Det har du ikke før du har prøvet Maria Bonuta i Prenzlaur Berg. Jeg er stor fan af Vaca fra Århus, men Maria Bonuta har ægte autentisk stil, med den helt rette mængde af crease. Vi sad udenfor på plastikstole og minimal plads, under en markise, fordi det styrtede ned. Det gjorde vi sammen med frem andre mexicanere, der besøgte stedet for dets autentiske serveringer. Det er en oplevelse jeg sjældent vil glemme. Billederne er slet ikke præsentable eller instagramvenlige, men maden var god!

mexicansk i berlin

Når i har spist jeres frokost, så vil vi anbefale jer at tjekke vores indlæg om Prenzlauer Berg med børn ud her.