Tre Restauranter i Varazze, Italien i skal besøge, når i holder sommerferie i Varazze. Vi besøgte flere restauranter i Varazze på vores familieferie, men disse tre er dem vi bedst kan anbefale. (ikke nødvendigvis i den rækkefølge). Ingen af disse restauranter i Varazze minder om hinanden, men de byder hver især på noget helt unikt:

  1. Spot
  2. Cala Loca
  3. Lo scoglio

Autentisk Italiensk mad på Spot

Når man rejser med små børn i Italien, vil man hurtigt bemærke, at spisetiderne ikke helt er i samme tidsrum som de danske spisetider. Flere restauranter åbner først kl 20.00, så det var ret tilfældigt, at vi opdagede at Spot havde åbent. Og, sikke da et held. Lad dig ikke narre af det knap-så autentiske navn, for på Spot finder i autentisk, lækkert italiensk mad, som kun italienere kan lave det. Derudover er indretningen af den lille restaurant også særlig bemærkelsesværdigt. Der er retroting hist og pist på restauranten i Varazze, og der er virkelig forsøgt at lave en hyggelig stemning. Og det lykkedes også. Jeg bestilte en Seafood pasta, der var himmelst. Den var fyldt med små blæksprutte arme, så man skal ikke være sart. Servicen er helt i top, og vi fik fornemmelsen af, at de gik meget op i deres håndværk. De gjorde meget ud af, at vi følte os bekvemte på den lille restaurant til trods for, at vi havde en 2 årig hyperaktiv/overtræt dreng med. Det skal dog nævnes. at vi var de eneste gæster pga. tidspunktet, så det er ikke til at sige, om servicen er ligeså på de mere pressede tidspunkter.

Restauranter i Varazze, Spot

Et dyp i havet og en bid mad hos Cala Loca

Cala Loca var den første restaurant vores værter nævnte, da vi spurgte efter gode restauranter i Varazze. Hvad vi ikke vidste var, at Tripadvisor også har et godt øje til restauranten, der ligger helt ned til vandet. Vi boede ikke langt derfra, hvorfor vi på vores sidste aften gik en tur forbi. Restauranten åbnede først kl. 19.30, så vi nød et glas vin ved vandkanten og appetizers, der var som sendt fra Gud. Restauranten er i den dyre ende. Den ende hvor serviringerne også er forholdsvis små, men meget velanrettet. Har man et tålmodigt barn (for en aften), og har man lyst til lidt selvforkælelse, så er Cala Loca virkelig et besøg værd. Jeg lader billederne tale:

Restauranter i Varazze, Cala Loca

Mad til hele familien på Lo scoglio

Den mest familievenlige restaurant i Varazze, som vi besøgte, var uden tvivl  Lo Scoglio. Vi havde booket bord på forhånd, men det var umiddelbart ikke nødvendigt. Rundt om os sad store italienske selskaber, der enten holdte fødselsdag eller familiefest. Det var tydeligt et mødested for italienerne. Stedet havde vi fået anbefalet af en lokal italiensk bekendt, der lovede gode pizzaer. Aldrig har jeg fået så meget pizza for sølle 7 euro. Jeg er stadig målløs over de vanvittige serveringer af god, sprød, italiensk pizza. Derudover får du en 1/4 kande af husets hvidvin for 2,5 euro. Tag mig tilbage!

Pizzarestaurant i Varazze